Замъкът в Равадиново обяви с какво ще изненада гостите си!

Вижте как можете да получите ваучер!

Туристически обект номер 1 и най-посещаван туристически атракцион на България. Включеният в ТОП-3 на „Най-красивите замъци в Европа“, приказният замък „Влюбен във вятъра“ в Равадиново, очаква своите гости веднага след откриването на сезона.

С какво ще Ви изненадаме тази година?

Златното съкровище на Тутанкамон ще гостува в арт галерията на замъка. Уникална експозиция от колекцията на музея в Кайро, благодарение на сътрудничеството с Министерството на Антиките, Египет.

Само в дните по време на изложението пишете във Фейсбук страницата на Замъка:
https://www.facebook.com/CastleRavadinovo/

На Вашия профил ще Ви бъде изпратен Ваучер за 30% отстъпка за „Вход и разглеждане на замъка“, валиден до края на 2020 година.

Вашият Замък Ви е подготвил още изненади: Мечтали ли сте си да притежавате магични способности? Да движите предмети с мисълта си, да четете мислите на хората и дори да полетите? Ако е така, може да си купите книгата на магьосникът на Замъка. В тази книга носителят на титлата “Илюзионист на годината“ – Зайн, ще ви научи точно на това, плюс още над 40 изключително силни фокуса. А накрая мистерията ще продължи, защото цялата книга е таен код , с който ще отключите още по-голяма загадка!


Пишете на Магьсникът на Замъка на https://www.facebook.com/zaintiara/ и ще получите книгата с 15 % отстъпка на цена от 25 лева, като на лично съобщение трябва да се посочат трите имена, телефон, град и до кой офис на Еконт да бъде доставена!

И още една изненада:
Всички посетили изложението и оставили лично съобщение на Фейсбука на Замъка: https://www.facebook.com/CastleRavadinovo/ или на магьосника: https://www.facebook.com/zaintiara/ ще участват в жребий за 3 комплекта от фантастичната онлайн игра ATLANTIDE.

Към всички посетители на онлайн изложението со6ственикът и строител на българският замък Георги Тумпалов се обърна с думите: Изпращам най-сърдечни поздрави към организаторите на изложението и благодаря на всички, които ще изберат да посетят магичният замък, когато се открие сезона. Бъдете здрави и усмихнати. Доброто винаги побеждава. Нито един вирус не е по-силен от мечтите на хората и от желанието за тяхното осъществяване!