Партньори

Партньори

Section Header АКВА ПАРК

Нептун

Със своите многобройни водни пързалки и разнообразни заведения, допълнителни атракции, обширни зелени площи и разнообразни услуги, аквапарк “Нептун“ предлага на своите гости едно наистина изключително изживяване на световно ниво.

aquaparkneptun.com
Section Header Green Rent

A Car

Green Rent A Car e компания за нови автомобили под наем, предимно хибридни, ориентирана към бъдещето.
Направи деня си зелен!

greenrentacar
Section Header Асоциация на Европейските

Замъци

Създадени, като отбранителни съоръжения в миналото, днес замъците са крепост на историческото наследство, културните достижения и националното богатство на всеки един народ. Основната цел на Асоциацията е да обедини усилията на Европейските народи за запазване на европейската култура и християнски ценности.

AEC
Section Header СНГ + МИР

Комитет по туризъм към Бизнес центъра за икономическо развитие на страните от ОНД

cis-tour.ru
Section Header Исторически парк

Комплексът представлява туристически атракцион на културно-историческа тематика. Пресъздадени са отделни експозиции на бит и култура по нашите земи от най-дълбока древност (неолитно и халколитно жилище, тракийски музей, възстановка на Александровска гробница) и кухня със специалитети по автентични древни рецепти. Тук миналото става достъпно за всички сетива благодарение на педантично отношение към детайлите и приятни атракции като стрелба с лък, ритуално пиене на вино по тракийски обичай от изящни ритони и фиали, снимки с традиционни за епохите облекла, тур с тракийска колесница, разходка с пони и тематичен детски кът.

ipark.bg
Section Header Video Avatars

Ново поколение Widget интеракции за вашия уебсайт.

Нов маркетинг с видео аватари представлява иновативен начин да представите вашият бранд, услуги или продукти, използвайки технологични иновации като видео аватари с реални хора или 3D видео аватари. Този подход не само обединява онлайн и офлайн маркетинга, но и подчертава връзката с вашата аудитория, предоставяйки по-реална и лична комуникация, което го прави ключов инструмент за бъдещето на маркетинга.

videoavatars.eu
Section Header VIP Adventure Club

Членството е само за ограничен брой ловци, които са доказали интереса си към лов и приключенски експедиции по целия свят и които се грижат за опазването на природата чрез спортсменство и етичен лов.

VIP Adventure Club