Трета Национална конференция SMARTOURISM.BG


Замък „Влюбен във вятъра“ представи своя иновативен подход на работа на Трета Национална конференция SMARTOURISM.BG на 17 и 18 октомври в Бургас

За трета поредна година организатори на събитието бяха „ХВХ Консултинг“, в партньорство с Асоциацията на училищата по ресторантьорство и хотелиерство, Националния борд по туризъм, Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, Катедра „География на Туризма“ и Стопански факултет на Софийски университет „Св. Климент Охридски“, Архитектурния факултет и Строителния факултет на Университета по архитектура строителство и геодезия, Граждански институт и ProActivePersonnel под егидата на Министерство на туризма.

На церемонията по награждаване бяха отличени проекти и идеи,свързани с интелигентния туризъм и иновациите,изграждането на достъпна и технологична среда за хора с увреждания,управление на човешките ресурси,нови работещи системи за професионално образование,приложения,VR-технологии,иновации в туристическия бранш,чатботове.

В дискусионно-презентационния модул на конференцията,взе участие и проекта “Game zone-иновативен подход в създаването и провеждането на Escape игри в специално разработена зона“ на Замък“Влюбен във вятъра“,село Равадиново,представен от Мирослава Вълкова-административен специалист и Янко Кръстев-мениджър.

Идеята спечели много положителни отзиви и подкрепа за развитие,както и покана Замъка да се включи и в надпреварата за следващите годишни награди на SMARTOURISM 2020 в Пловдив.

Повече информация за събитието може да прочетете на :

Бургас е домакин на третата конференция SmarTourism.BG 2019

и

HomeBG