Новото видео на група SEVI – Broken Wings

На 19-ти декември родната банда SEVI представи новото си видео “Broken Wings”с концерт в столичния клуб „MIXTAPE 5”.

Вечерта стартира с прожекция на новия клип, а след това вокалистката Светлана Близнакова откри с изпълнение на пиано на дебютния сингъл на групата – “Can’t Stand the Pain”. Концерта продължи с почти два часа авторска музика от SEVI.

На финала групата изпълни на живо новата „Broken Wings” и коледната си песен, с която отправи пожелания на феновете за предстоящите празници.
Песента „Broken Wings” е трети пореден сингъл от предстоящия нов албум на групата.

Този път SEVI за заложили на силна балада, с която описват чувството на безнадеждност в лицето на безвъзвратната раздяла с най-добър приятел.
Видеото е заснето на няколко локации, включително в замъка Равадиново. Автор е Боян Карамфилов, с който групата реализира и сингъла Am I Аlive?
Актьори в клипа са вокалистката на SEVI – Светлана Близнакова, и Мартин Профиров, познат на публиката от групите P.I.F и Силует. За него SEVI споделят, че отговарял напълно на визията, която те са си представяли за мъжкия образ във видеото.

Сценария е дело на Боян Карамфилов, Светлана Близнакова и Рали Велинов.

По аудиото групата работи отново с Марко Барусо – тон инженер на световно известната група Lacuna Coil, многократно печелил награди на Сан Ремо за свои продукции, работил с музиканти като Coldplay, 30 Seconds to Mars,Eros Ramazzotti и други.

SEVI завършват годината с още два предколедни концерта в Стара Загора и Габрово и обещават нов албум в началото на 2019-та