Представители на световния елит в туризма посетиха Замъка

Вицепрезидентът на Европейската хотелска и ресторантьорска асоциация HOTREC

д-р Акос Никлай и президентът на SKAL България и директор на Rosslyn Capital Partners Хенинг Крипендорф посетиха Замъка „Влюбен във вятъра“ в Равадиново на 19-ти май. Те се срещнаха със собственика на най-посещаваната българска атракция Георги Тумпалов и обсъдиха възможности за бъдещо сътрудничество.

Вицепризединеттъ на HOTREC д-р Акос Никлай е на посещение в България, за да се срещне с родния туристически бизнес и да обсъди възможността родната индустри да поднови членството си в международната огранизация, в която заедно работят 43 национални асоциации от 30 държави. Мотото на организацията е „Гласът на европейския хотелиерски бизнес“. Д-р Никлай избра да посети Замъка „Влюбен във вятъра“, отчитайки значиението на родната забележителност за туризма у нас въпреки натоварената си програма и срещите си в София и Варна.
Освен председател за България на най-голямата световна организация на професионалистите в туризма в света SKAL Хенинг Крипендорф e оперативен директор на Rosslyn Capital Partners. Хотелиерската група притежава и управлява у нас хотелите „Тракия“ и „Сентръл Парк“ в София и „Суис-Белхотел Димят“ Варна. Управляваната от Крипендорф компания планира и нови инвестиции в България.