Мис България 2019 Радинела Чушева “Влюбена във вятъра”С разхлабването на ограничителните мерки у нас, страната ни постепенно започна да се връща обратно към своя нормален ритъм на живот – народът отново тръгна свободно по улиците на градовете и изпълни местата във външната част на заведенията. Освен това, благодарение на премахването на КПП-ата, много хора решиха да сменят пейзажа, отправяйки се към най-различни живописни места в държавата ни. А някой от тях дори се озоваха в истинска приказка, превърнала се в реалност под синьото небе…

Преди часове актуалната Мис България – Радинела Чушева, сподели в личната си Инстаграм страница три галерии със снимки от пътешествието из България, което е предприела тези дни. Бившата адреналинка от предаването “Господари на ефира” и настояща носителка на титлата за най-красива жена в родината ни е решила да замени шумът на натоварената столица със спокойствието, обхванало Черноморието преди началото на сезона.

Една от първите ѝ спирки по пътя към крайната цел бе величествения замък, който се издига в село Равадиново – недалеч от Созопол, и носи името “Влюбен във вятъра”.