Членство в Световният Туристически Алианс

Българският Замък „Влюбен във вятъра” успешно представи България на Международното туристическо изложение в Шанхай през април 2017, като спечели златен приз за „Качество на туристически продукт”, като на финала изпревари Кралските музеи на Гринуич в Лондон, Бинтан Ризорт, Сингапур и Лос Анжелис конгресен център. Само няколко месеца след това, по покана на MGM, с презентацията на българският атракцион беше закрит Световният Инвестиционен Форум в Макао в присъствието на държавни глави и официални гости от над 80 държави. Междувременно на базата на онлайн гласуване, Европейската Комисия по Туризъм обяви замъка в листата на „ТОП-3 на Най-красивите европейски замъци”, а неговият създател, архитект и дизайнер беше награден от краля на Белгия с орденът на Леополд II, кралят строител на Европа.
Замъкът е не само участник в международните форуми посветени на интеграцията в областта на туризма, но и инициатор на множество инициативи, получили голям международен отзвук. Организираният и спонсориран от Замъка международен фотоконкурс, посветен на „Годината на Интеграция на ЕС-Китай в областта на туризма” привлече над 500 участници от 44 държави, а наградените творби представиха България на официалната церемония във Венеция в началото на годината.

Постоянните и целенасочени усилия на ръководството на Замъка не останаха незабелязани и съвсем заслужено Замъкът „Влюбен във вятъра”, Равадиново беше поканен за пълноправен член в Световният Туристически Алианс, в който членуват само организации с фундаментален принос за развитието на туризма в световен мащаб.
Само за сравнение: С тази чест са удостоени само 27 елитни организации от Европа, между които Air France, TUI, Алесандро Россо Груп и фондация Сент Луис, а замъкът е единствен от България и целият бивш социалистически лагер.
Сертификатът за членство в Световният Туристически Алианс e връчен на Собственикът на Замъка г-н Георги Тумпалов от Изпълнителният директор на организацията Джони Ким.