Конкурс за фотомонтаж “Замъкът „Влюбен във вятъра“ след 100 години““Замъкът „Влюбен във вятъра“ след 100 години“ е конкурс за фотомонтаж, графика, рисунки или смесена фотографска техника, отворен за напреднали и професионални участници от цял свят. Конкурсът е подходящ за фотографи, дизайнери и художници. Целта му е участниците да разкрият своите професионални умения и креативност по темата, чрез изброените техники и използвайки специално качените за целта медии от организатора – Замъка „Влюбен във вятъра“.

ИНФОРМАЦИЯ И ПРАВИЛА

Вие имате възможността да разглеждате и теглите снимки на Замъка „Влюбен във вятъра“ на този линк:

https://www.voubs.com/stuff/castle.rar

които да обработвате според темата на конкурса и чрез техниката която сте избрали да участвате. На страницата на замъка „Влюбен във вятъра“ https://zamaka.bg/ има повече снимки и видеа, които могат да помогнат допълнително на участниците.

Развихрете въображението си и направете най-креативната медиа на замъка чрез фотомонтаж, графика, рисунки или смесена фотографска техника на тема: “Замъкът „Влюбен във вятъра“ след 100 години“. Ще бъдат оценявани високо произведения, които представят замъка по необикновен начин.

Начин на провеждане

Конкурсът ще се проведе в 1 кръг с продължителност от 60 дни (срок за регистрация). Организаторът Замъка „Влюбен във вятъра“ гарантира награден фонд от €1000 евро. Всеки регистриран потребител може да участва, без входна такса. Гласуването и определянето на победителите ще бъде от жури екип. 100% е максималният резултат, който може да постигне всеки един участник, от които 90% е тежестта на журито и 10% потребителския вот. Жури и публика ще имат 7 дни, в които могат да преглеждат и оценяват медиите на участниците.

Участвайте и спечелете страхотни награди

Наградният фонд, който Организатора ще предостави за този конкурс е 1000 евро. Първите трима победители ще получат парични награди общо за 1000 евро.

Награди

Награда 1 място – 500 евро

Награда 2 място – 300 евро

Награда 3 място – 200 евро

Крайни срокове

Регистрацията започва на 01.08.2019 г. и приключва на 29.09.2019 г.

Гласуването ще стартира на 30.09.2017 г. и ще приключи на 06.10.2019 г.

Класирането и резултатите ще бъдат видими през последните 7 дни на състезанието.

Победителите в конкурса и крайното класиране ще бъдат обявени на 07.10.2019 г.

Конкурсът Замъкът „Влюбен във вятъра“ след 100 години се организира от Ренесанс ООД, с. Равадиново – Замък. VOUBS е независим посредник между Организатора и участниците като предоставя на Организатора платформа под наем и гарантира прозрачност и надеждност за Организатор и участници.

Замъкът „Влюбен във вятъра” – Равадиново (видео) е най-посещаваният туристически обект в България и Атракцион №1 на Черноморският регион. Замъкът е основен партньор на фирмите за организиран туризъм в България и любимо място за посещение на туристите от целия свят.

– Обявен е от Министерството на Туризма на Република България за „Туристически обект №1“ за 2018 година

– Класиран е в Топ-3 на най-красивите замъци в Европа от Европейската комисия по туризъм в Брюксел.

– Носител на Златен и Сребърен приз за Архитектурен дизайн A’design Award, Италия

– Златен приз и първо място на ITB China за „Качество на туристически продукт”, Китай

– Златен Приз от Американската Архитектурна Асоциация.

– Участието на Замъка в Световните туристически изложения в Лондон, Дубай, САЩ, Китай и многобройните национални и международни награди допринесоха за популяризирането на България, не само като туристическа дестинация, а привлича и чуждестранни инвестиции. Доказателство за това е и специална покана от организаторите MGM Group за представителство на България на Световният Икономически Форум през месец Октомври в Макао 2017 година.

Замъкът е средище на националната култура и място за множество международни културни и научни събития. Той е пазител на българската духовност и традиции. Инициативата на замъка за препис на историята на Паисий, вече втора година предизвика небивал патриотичен подем и над 20000 души не само от България се включиха в преписа на „История Славянобългарска”, като до 2017 година са осъществени и дарени на български културни институции по света седем преписа. В параклисът на Замъка се провежда и ежедневна историческа възстановка на „Клетвата на Левски”, където над 15000 души само за един месец за се заклели „Да обичат и да работят за България.

– Замъкът е построен с цената на много труд от Георги Тумпалов в продължение на над 22 години. Той е част от историята на България и част надеждата на всички хора, че красотата ще спаси света.