Замък „Влюбен във вятъра“ е идеалното място за провеждане на незабравима фото-сесия за всеки повод!

Ние предлагаме следните пакети:

– За абитуриенти, абсолвенти и ученици- 300 лева такса за снимане неограничено време на всички достъпни места с ваш професионален фотограф+14 лева входна такса на човек. На всеки 15 човека по 1 безплатно и свободен вход за фотографа. Предоставят се поне 2 или 3 обработени кадъра, за да се ползват за реклама на комплекса и фотографа в сайта, всички социални мрежи и канали на Замък“Влюбен във вятъра“.

– За деца от 7 до 12 години-300 лева такса за снимане неограничено време на всички достъпни места с ваш професионален фотограф+10 лева входна такса на човек. На всеки 15 човека по 1 безплатно. Свободен вход за фотографа.

За сватбени фото-сесии:

– 300 лева такса за снимане неограничено време на всички достъпни места с ваш професионален фотограф+15 лева входна такса на човек. На всеки 15 човека по 1 безплатно и свободен вход за фотографа. Предоставят се поне 2 или 3 обработени кадъра, за да се ползват за реклама на комплекса и фотографа в сайта, всички социални мрежи и канали на Замък“Влюбен във вятъра“.

– За рекламни фото-сесии за козметика, бельо, дрехи- по договаряне, тъй като зависи от продължителността и естеството на снимките.