Магьосникът на Замък „Влюбен във вятъра“ с Национално турне през 2020 годинаИлюзионистът на годината за 2019 година и носител на „Мемориалната купа на Мистър Сенко“, гениалният и невероятен магьосник Зайн, покорил световните сцени на Европа, Азия и Далечният изток, започва второто си национално турне под надслов „Остани в България – Промени България“.

Старт на турнето ще бъде даден в родния край на собственика и строител Георги Тумпалов-град Сандански, на 27 март 2020 година, след което ще продължи в:

Сандански- 27 март, петък- ДОМЪТ НА КУЛТУРАТА
Дупница – 28 март, събота – СПОРТНА ЗАЛА–ДУПНИЦА
Самоков – 30 март, понеделник – СПОРТНА ЗАЛА – САМОКОВ
Панагюрище – 3 април, петък – Театър дом-паметник
Асеновград – 4 април събота – НЧ „Родолюбие-1873”
Хасково – 6 април, понеделник – Образцово Народно Читалище “Заря – 1858”
Свиленград – 8 април, сряда – „СПОРТНА ЗАЛА – СВИЛЕНГРАД“
Казанлък- 14 април, вторник – ДОМ НА КУЛТУРАТА “АРСЕНАЛ”
Хисаря – 18 април, събота – Народно читалище „Иван Вазов – 1904”
Ямбол – 21 април, вторник -Спортна зала „Диана“

Билети:

Промо код ONLINE – 10%

Booking ended

Билети за спектаклите може да купите на касите на Eventim и с 10% отстъпка от сайта на Замъка: www.zamaka.bg, като всеки закупен билет важи и за безплатен вход за посещение на „Туристически обект N.1 на България“, Замък „Влюбен във вятъра“ в Равадиново.

Посетете магичното шоу, което ще зашемети и малки и големи на този невероятен млад българин, покорил сцените на Лондон, Атина, Истанбул и Макао. Вижте само една малка част от изкуството във видео каналът на ЗАЙН:

https://www.youtube.com/channel/UCy4hS-iYz6xjRX7hioHJnbQ

С магията на ЗАЙН ще може да се срещнете и на щанда на Замъка по време на изложението „Ваканция и Спа Експо“ на 14 февруари 2020 в Интер Експо Център, София.