Замък „Влюбен във вятъра“ предизвика фурор на международното изложение “Ваканция и спа експо“

Замък „Влюбен във вятъра“ предизвика фурор на международното изложение  Ваканция и спа експо“ в „Интер експо център“, София.

В периода от 14.02 до 16.02.2019 година всички участници и гости на най-престижния туристически форум у нас, ще имат възможността да демонстрират новостите на пазара в страната и по света, да обменят актуална информация и да установят успешни бизнес партньорства.

На официалната церемония по откриването на 36та-та  Международна туристическа борса, Министър Ангелкова заяви:

„Правителството и екипът на Министерството на туризма застават зад всяка инициатива, представена от бизнеса и общините, която разкрива огромния туристически потенциал на България и специфичните продукти на регионите. Само с общи усилия можем да надградим постигнатите рекордни резултати в сектора през последните три години.“

Сред 380 компании от над 25 държави, над 20 000 професионалисти и посетители, над 60 дестинации, познати и непознати туристически региони, с над 50 събития, Замък „Влюбен във вятъра“ впечатли с качеството на услугите, които предлага и с оригиналността в презентацията на своя щанд. Туристически обект номер 1 в България, не остана незабелязан от чуждестранните фирми за туризъм и само за първият ден от откриването на изложението, успя да реализира над 30 успешни договорни отношения с български и външни компании.

Господин Тумпалов- собственик и г-н Кръстев- мениджър лично се срещнаха с всички гости, участници и партньори на изложението.

Поредното отличие за Замък „Влюбен във вятъра“ затвърди възможностите на България да се популяризира като дестинация с неповторими туристически обекти и дестинации, природа и качество на услугите.