Елит Танго Маратон 2018

The Castle17 August 4 pm -20 August 3 am / 2018

Елит Танго Маратон 2018 – Замъка” Влюбен във вятъра” Равадиново – България е домакин на оснотното събитие на Елит Танго за годината. 

Регистрацията за Елит Танго Маратон 2018 е открита!

Маратонът ще се проведе в рамките на 3 дни и 3 нощи и предоставя уникалната възможност да съчетаете лято, море и танго в България. Маратонът стартира на 17 август от 16:00 часа и завършва на 20 август 03:00 часа. Едната от дневните и всички нощни милонги ще се провеждат, както на закрито в Балната зала, така и на открито – под звездите сред градините на Замъка. Двете дневни милонги на маратона, ще бъдат проведени в Археологическия музей на Стария Созопол.

Прохладата на нощта и лекия морски бриз са истинско спасение от летните августовски горещини. Звуците на любимата ви музика, подбрана от екипа на едни от най-добрите DJ, ще звучи специално за Вас. За да можете, пропити с нейното вълшебство, да споделите общата ни страст към Танго. Приказните градини на замъка ще ви обгърнат и ще Ви пренесат в един чуден свят. Очакват Ви много красота, много Танго и много забавления. Замъкът „Влюбен във вятъра” предлага на своите посетители различни атракции. По-детайлна информация за живота в него, може да получите в програмата на маратона.

Елит Танго Маратон 2018, ви предлага не само уникалната атмосфера на Замъка ”Влюбен във вятъра”, но и възможността да се докоснете до магията на стария Созопол, криещ тайните на античността. Той е един от най-старите български градове, който в древността е бил от стратегическо значение за търговията на Тракия. Със своето културно-историческо минало, със запазената си архитектура и плажове, Созопол привлича множество туристи. Разхождайки се по тесните улички на Стария Созопол, изпълнен с много магазинчета и заведения, ще усетите духа на България и нейното гостоприемство.

Пясъчните плажове на Созопол и прохладните води на Черно море, ще Ви дадат възможност да съчетаете Страстта на Танго с една незабравима почивка.

Ако не разполагате със собствен транспорт, ние сме се погрижили за вашето удобство-може да използвате организирания от нас, който ще се движи по график от Созопол до Замъка и обратно. Възможно е и наемането на автомобил от RentaCar или ползването на услуги на таксиметрови компании.

С това събитие, Елит Танго желае да Ви достави много радост и незабравими емоции. Усилията на нашия екип са насочени към осигуряване на атмосфера, която да задоволи вашето желание и страст за танци! Разчитайте на нашето съдействие!

Скъпи Танго приятели, очакваме Ви!